ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η ΠΑΣΕΓΕΣ για τη διατίμηση στα λάδια
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 29 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η ΠΑΣΕΓΕΣ για τη διατίμηση στα λάδια Εκτύπωση E-mail
27 05 2008

Αναχρονιστική και αποπροσανατολιστική χαρακτηρίζει η ΠΑΣΕΓΕΣ την επιβολή διατίμησης στις τιμές διάθεσης ελαιόλαδου και σπορέλαιου στη λιανική αγορά, που αποφασίστηκε με αγορανομική διάταξη του Υπουργείου Ανάπτυξης την προηγούμενη Παρασκευή 23.5.2008. “Μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω η απόφαση αυτή”, τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας, “και επιβεβαιώνει την πλήρη αδυναμία του Υπουργείου να ελέγξει την κερδοσκοπία που σαρώνει την αγορά και την ακρίβεια που πλήττει τους καταναλωτές. Η απόφαση αυτή είναι παραπλανητική γιατί επιβάλλεται και στο ελαιόλαδο, που παρουσιάζει τη μικρότερη ψαλίδα τιμών μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή, παραβλέποντας έτσι το κύριο πρόβλημα, τις πενταπλάσιες έως και οκταπλάσιες τιμές που καταβάλλουν οι καταναλωτές σε ένα πλήθος άλλων διατροφικών προϊόντων και τροφίμων”. 

Πρόκειται για μια απαράδεκτη απόφαση που λειτουργεί σε βάρος της ποιότητας, μια και εξισώνει το πολύτιμο παρθένο ελαιόλαδο που παράγει η χώρα μας με τα εισαγόμενα επιμολυσμένα σπορέλαια. Αντί το Υπουργείο Ανάπτυξης να επενδύσει στο αυτονόητο, να στρέψει το ενδιαφέρον των καταναλωτών στην υγιεινή και υψηλή διατροφική αξία του ελαιόλαδου, προτιμά να τους “προστατέψει” από τα σπορέλαια. 

“Ας πάρει, επιτέλους, το Υπουργείο, ένα αποτελεσματικό μέτρο για να ελέγξει την κερδοσκοπία. Να καταργήσει το πιστωτικό τιμολόγιο εκ των υστέρων έκπτωσης που έχουν καθιερώσει οι μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, που αποτελεί το όχημα της κερδοσκοπίας και της ακρίβειας, διαμορφώνοντας πλασματικές τιμές, αυξημένες κατά 50-60% εκείνων που πραγματικά ισχύουν” υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website