ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow "Βιολειτουργικά τρόφιμα" και "Ειδικά προϊόντα διατροφής-χωρίς γλουτένη" από την "ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ"
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 21 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
"Βιολειτουργικά τρόφιμα" και "Ειδικά προϊόντα διατροφής-χωρίς γλουτένη" από την "ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ" Εκτύπωση E-mail
26 05 2008

Η εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ Α.Ε.» πραγματοποιεί εκδήλωση - πληροφόρησης, με γενικό τίτλο «Βιολειτουργικά τρόφιμα: Η καινοτομία στον τομέα των Ελληνικών τροφίμων» και θέματα:

α)        παρουσίαση αποτελεσμάτων συνεργασίας πανεπιστήμιων-ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ

β) παρουσίαση βιολοειτουργικων προϊόντων και

γ)      παρουσίαση ειδικών προϊόντων διατροφής-χωρίς γλουτένη

Τα βιολειτουργικά τρόφιμα είναι όμοια σε εμφάνιση με τα συνήθη τρόφιμα τα οποία καταναλώνονται ως μέρος της συνήθους διατροφής, αλλά πέραν της βασικής διατροφικής τους χρησιμότητας βοηθούν τη φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και / ή μειώνουν την πιθανότητα χρόνιων παθήσεων.

Στην εκδήλωση θα προσφερθούν βιολειτουργικά τρόφιμα φτιαγμένα με αλεύρι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά.

Η κοιλιοκάκη (επίσης γνωστή ως εντεροπάθεια ευαίσθητη στη γλουτένη ή δυσανεξία γλουτένης) είναι μια παθολογική κατάσταση του λεπτού εντέρου, προερχόμενη από μια σύνθετη ανοσολογική απάντηση που προκαλείται από τη γλουτένη.

Η γλουτένη είναι μια αποθηκευτική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι και σε άλλα δημητριακά, όπως η σίκαλη, το κριθάρι και η βρώμη.

Η κοιλιοκάκη εμφανίζει μία σειρά εξουθενωτικών συμπτωμάτων, αλλά με την κατάλληλη δίαιτα ελεύθερη γλουτένης, οι πάσχοντες μπορούν να ανακάμψουν πλήρως.

H εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ» κυκλοφορεί στην αγορά τέσσερις (4) διαφορετικούς τύπους αλεύρων «χωρίς γλουτένη» και στην εκδήλωση θα παρουσιάσει μία ΝΕΑ σειρά εξειδικευμένων προϊόντων-χωρίς γλουτένη που περιλαμβάνει:

* μίγμα αλεύρων για ψωμί-χωρίς γλουτένη,

* μίγμα αλεύρων για πίτες-χωρίς γλουτένη και

*μίγμα αλεύρων-χωρίς γλουτένη για γλυκίσματα (πχ λουκουμάδες).


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες, την Παρασκευή 30 Μαΐου 2008, στην Αίθουσα του PHILIPPOS XENIA HOTEL (Αγ. Σοφίας 1).

Οι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

Κουρέτας Δημήτριος, Καθηγητής Τμ. Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας Παν. Θεσσαλίας:
Τα αποτελέσματα της συνεργασίας Πανεπιστημίου-ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ, για την αξιοποίηση του «φυτικού πλούτου» της Ελλάδας

Καραθάνος Βάϊος, Αν. Καθηγητής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου:
Βιολειτουργικά άλευρα: Ιδιότητες και χαρακτηριστικά τους – Οφέλη από την κατανάλωσή τους

Μούγιος Βασίλειος, Αν. Καθηγητής Βιοχημείας Α.Π.Θ.:
Μεσογειακή Διατροφή και Καρδιοαγγειακές παθήσεις

Κισκίνη Αλεξάνδρα, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων, MSc.:
Ζώντας χωρίς γλουτένη - Ειδικά Προϊόντα Διατροφής

Τσιλιακούδης Δημήτριος, Χημικό, Γενικός Διευθυντή της «ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ Α.Ε.»:
«ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΑΕ»: Στην πρωτοπορία των εξελίξεων, στον τομέα των τροφίμων
Τελευταία ενημέρωση: ( 26 05 2008 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website