ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η ΠΑΣΕΓΕΣ για την καπνοκαλλιέργεια
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 86 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η ΠΑΣΕΓΕΣ για την καπνοκαλλιέργεια Εκτύπωση E-mail
22 05 2008

Νέα δεδομένα, ευνοϊκά για τη συνέχιση της στήριξης της καπνοκαλλιέργειας μετά το 2009 και πλήρη δικαιώματα καπνοπαραγωγών μέχρι το 2013, προκύπτουν μετά την έγκριση από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της έκθεσης BERLATO που προτείνει τη συνέχιση του σημερινού συστήματος στήριξης του καπνού μέχρι το 2013.

Αυτή η απόφαση του Κοινοβουλίου εκτιμάται ότι είναι ένα καλό διαπραγματευτικό έγγραφο στα χέρια των Υπουργών Χωρών παραγωγής καπνού της Ε.Ε. ώστε να απαιτήσουν από την Επιτροπή και το Συμβούλιο την αποκατάσταση της αδικίας που έγινε σε βάρος των καπνοπαραγωγών το 2004.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους έλληνες Ευρωβουλευτές και τις Πολιτικές τους Ομάδες που συντονίστηκαν αποτελεσματικά και πρωτοστάτησαν στην έγκριση της έκθεσης BERLATO.

Η αντιπροσωπεία της ΠΑΣΕΓΕΣ που παρευρέθηκε στο Στρασβούργο συνεχίζει τις προσπάθειές της στις Βρυξέλλες με σημερινή συνεδρίαση στην COPA  και αύριο σε συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής, όπου μεταξύ των άλλων θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και αξιολόγηση των νέων δεδομένων.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website