ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow H ΣΥΔΑΣΕ για την ανάληψη της δαπάνης ενεργοποίησης των «δικαιωμάτων» από το Ελληνικό Δημόσιο
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 15 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
H ΣΥΔΑΣΕ για την ανάληψη της δαπάνης ενεργοποίησης των «δικαιωμάτων» από το Ελληνικό Δημόσιο Εκτύπωση E-mail
12 05 2008

 

Η ΣΥΔΑΣΕ χαιρετίζει την ικανοποίηση του αιτήματος του αγροτικού μας κόσμου να καλύπτεται η δαπάνη ενεργοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης από το Ελληνικό Δημόσιο, από το έτος 2009.

Η απόφαση αυτή, που λήφθηκε σε συνεργασία των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας και Οικονομικών, κ.κ. Αλέξανδρου Κοντού και Γιώργου Αλογοσκούφη ικανοποιεί το αίτημα των αγροτικών συνδικαλιστικών και συνεταιριστικών οργανώσεων, αναγνωρίζει τον μόχθο και τις προσπάθειες των αγροτών να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της ελληνικής γης και διευκολύνει έμπρακτα και ουσιαστικά την οικονομική δραστηριότητα των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών.

Η ΣΥΔΑΣΕ εκφράζει επίσης την ικανοποίησή της για τη διαμόρφωση του σχεδίου του νέου κανονισμού για το βαμβάκι, σύμφωνα με τον οποίο διασφαλίζονται το σύνολο των πόρων του τομέα, ακόμα και στην περίπτωση μείωσης της βασικής έκτασης. Η εξασφάλιση, για τον τομέα του βαμβακιού της χώρας μας, ενισχύσεων συνολικού ύψους 205,9 εκ. ? ετησίως, αποτελεί επιτυχή έκβαση των διαπραγματευτικών χειρισμών που, υπό τον συντονισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, διεξάγονται στο επίπεδο των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website