ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Βαμβάκι: Αύξηση κατανάλωσης – μείωση μεριδίου
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 19 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Βαμβάκι: Αύξηση κατανάλωσης – μείωση μεριδίου Εκτύπωση E-mail
28 04 2008

Η παγκόσμια κατανάλωση υφαντικών ινών αυξήθηκε πέρυσι κατά 4,8% φθάνοντας στο επίπεδο ρεκόρ των 67,7 εκατ. τόνων. Η παγκόσμια κατανάλωση βαμβακιού αυξήθηκε κατά 3,8%, στα 26,9 εκατ. τόνους, αλλά το μερίδιό του στο σύνολο των υφαντικών ινών μειώθηκε, καθώς στις άλλες υφαντικές ίνες η διεθνής κατανάλωση αυξήθηκε πέρυσι κατά 5,4%.

Με βάση τα πρώτα, προσωρινά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή Βαμβακιού (ICAC), στην οποία μετέχουν 44 βαμβακοπαραγωγικά κράτη του κόσμου, παρά την περυσινή αύξηση της παγκόσμιας κατανάλωσης βαμβακιού, το μερίδιό του στο σύνολο των υφαντικών ινών περιορίστηκε στο 39,8% το 2007, από 40,2% που ήταν το 2006.
 
Και τούτο γιατί οι ζήτηση για υφαντικές ίνες, εκτός από βαμβάκι, αυξήθηκε πέρυσι κατά 5,4% φθάνοντας στα 40,7 εκατ. τόνους.
 
Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναλυτών της ICAC, η παγκόσμια κατανάλωση υφαντικών ινών θα συνεχίσει να αυξάνεται κατά τη διετία 2008-2009. Για το βαμβάκι προβλέπεται για φέτος μια ελαφρά αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης για το προϊόν, αλλά για του χρόνου εκτιμάται ότι θα παραμείνει στάσιμη και ότι το μερίδιο του βαμβακιού στο σύνολο των υφαντικών ινών θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website