ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Η ΣΥΔΑΣΕ για την καπνοκαλλιέργεια
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 470 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Η ΣΥΔΑΣΕ για την καπνοκαλλιέργεια Εκτύπωση E-mail
18 04 2008

Η επίσκεψη στη χώρα μας της Επιτρόπου Γεωργίας κaς Μarian Fischer Boel  αποτελεί κατά τη ΣΥ.Δ.Α.Σ.Ε την καλύτερη ευκαιρία ανάδειξης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο έλληνας αγρότης και κατανόησης των ιδιαιτεροτήτων της άσκησης της γεωργίας στη χώρα μας.

H διεθνής αύξηση του κόστους του πετρελαίου, οι πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, η όξυνση του ανταγωνισμού στην αγορά, η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ διαμορφώνουν συνθήκες αβεβαιότητας και απαιτούν «γερά νεύρα» και «ευαίσθητα αντανακλαστικά» από όλους μας, αγρότες, συνδικαλιστές, συνεταιριστές, ιδιωτικές επιχειρήσεις μεταποίησης και εμπορίας αλλά και φορείς άσκησης πολιτικής. Η προσπάθεια είναι κοινή γιΆ αυτό πρέπει να είναι και συντονισμένη.

Η ΣΥ.Δ.Α.Σ.Ε αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόσο κατά τις διαπραγματεύσεις για τη διαμόρφωση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, όσο και για τον τρόπο εφαρμογής της στη χώρα μας και στηρίζει την πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί από τον υπουργό, κ. Αλέξανδρο Κοντό, να προσεγγίσει και να πείσει τις πολιτικές ηγεσίες των άλλων κρατών – μελών και την Επιτροπή για την καταβολή του συνόλου των ενισχύσεων του καπνού άμεσα στους παραγωγούς μέχρι το 2013.  

Πιστεύουμε ότι θεαματικές κινήσεις, όπως το συλλαλητήριο που συγκάλεσαν για σήμερα ΠΑΣΕΓΕΣ και ΓΕΣΑΣΕ - χωρίς να τις αποκλείουμε σαν μέσα έκφρασης των διεκδικήσεών μας - στην παρούσα φάση δεν βοηθούν αλλά αποδυναμώνουν μια καλά δομημένη διαπραγματευτική προσπάθεια. Στο πλαίσιο αυτό επικροτούμε την απόφαση του Δ.Σ. της Καπνικής να μη συμμετάσχει στο συλλαλητήριο αποδεικνύοντας ότι αναγνωρίζει το βάρος των ευθυνών της. 

Τέλος η ΣΥ.Δ.Α.Σ.Ε τονίζει ότι επικροτεί την συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Πολιτεία για την οικοδόμηση δομών και μηχανισμών για τη διαφάνεια της αγοράς, την ενημέρωση του καταναλωτή, τη διασφάλιση και διάθεση της παραγωγής, τον περιορισμό της κερδοσκοπίας, προς όφελος του αγρότη.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website