ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Πρόσκληση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο των καπνοπαραγωγών
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 67 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Πρόσκληση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο των καπνοπαραγωγών Εκτύπωση E-mail
16 04 2008

Πρόσκληση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνουν την Πέμπτη 17 Απριλίου, στις 11:00, στην πλατεία Βάθη, απευθύνουν η ΠΑΣΕΓΕΣ και η ΓΕΣΑΣΕ. Στο σημείο θα υπάρχει και ειδική εξέδρα για την κάλυψη (τηλεοπτική και ραδιοφωνική) της συγκέντρωσης των καπνοπαραγωγών. Πάντως οι μέχρι τώρα πληροφορίες προιδεάζουν για ένα μαζικό συλλαλητήριο χιλιάδων καπνοπαραγωγών, αποφασισμένων να υπερασπιστούν τα χρήματα, που τους ανήκουν και τώρα...χάνονται.

Κύριο αίτημα των καπνοπαραγωγών είναι η αποκατάσταση της αδικίας του 2004 και η διατήρηση του 100% των ενισχύσεων που παρακρατούνται (567 εκ. ?) μέχρι το 2013 έτσι ώστε να μη μειωθεί κατά 50% και άνω το εισόδημά τους. Για το σημαντικό αυτό ζήτημα η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει ενημερώσει αναλυτικά τους 25 Νομάρχες των καπνοπαραγωγικών περιοχών της χώρας, τους Βουλευτές όλων των Πολιτικών Κομμάτων στις αναφερόμενες περιοχές, τους έλληνες Ευρωβουλευτές, τον Πρόεδρο της Βουλής και τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων.

Στη συγκέντρωση η κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτο Καραμίχα, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΓΕΣΑΣΕ Γ. Γωνιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ Αχ. Καραγκιοζόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ευρωπαίων Kαπνοπαραγωγών François Vedel.

Έντονη θα είναι και η παρουσία του πολιτικού κόσμου της χώρας, αλλά και η συμπαράσταση άλλων παραγωγικών τάξεων και φορέων της κοινωνικής δραστηριότητας. Από χθες ραδιοφωνικό μήνυμα-πρόσκληση της ΠΑΣΕΓΕΣ μεταδίδεται από εκατοντάδες αθηναικούς και επαρχιακούς ραδιοσταθμούς, κινητοποιώντας και ενηρώνοντας τους καπνοπαραγωγούς για το μέγεθος του προβλήματος.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website