ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Ε.ΣΥ.Φ.: Τρόφιμα περισσότερο ακριβά και ανασφαλή
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 7 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Ε.ΣΥ.Φ.: Τρόφιμα περισσότερο ακριβά και ανασφαλή Εκτύπωση E-mail
16 04 2008

Ε.ΣΥ.Φ.: Τρόφιμα περισσότερο ακριβά και ανασφαλή

Αθήνα, 16 Απριλίου 2008 – Ο Ελληνικός Σύλλογος Φυτοπροστασίας (Ε.ΣΥ.Φ.) εκφράζει την απογοήτευση των ασχολούμενων με τη φυτική παραγωγή και την προστασία της για την ακραία θέση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σε επίπεδο ακολούθων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο διαμόρφωσης του νέου θεσμικού πλαισίου της ΕΕ για τη φυτοπροστασία, η οποία υπερέβη εκείνη και των κατΆ επάγγελμα αυστηρών κριτών των προϊόντων Φυτοπροστασίας, δηλαδή των βορείων κρατών-μελών των οποίων η γεωργία είναι οριακή.

Μια πρόταση που κατέθεσε ο Έλληνας εκπρόσωπος,  η οποία αγνοεί τις ανάγκες της Ελληνικής Γεωργίας και  της επιστημονικής προσέγγισης του θέματος, απειλεί να θέσει εκτός κυκλοφορίας μεγάλο αριθμό προϊόντων Φυτοπροστασίας με άμεσο αντίκτυπο στη γεωργική παραγωγή. Ελαιοκομία, λαχανικά, σταφύλι, ρύζι και πατάτα θα είναι οι καλλιέργειες που θα θιγούν σε πρώτη φάση με σοβαρότατες συνέπειες.

Σε μια περίοδο αλματώδους αύξησης της ζήτησης των γεωργικών προϊόντων, τοποθετήσεις αυτής της μορφής θα οδηγήσουν σε περαιτέρω συρρίκνωση της γεωργικής παραγωγής και εισοδήματος, καθώς και σε υποβάθμιση της ποιότητας και αύξηση των τιμών των τροφίμων.

Ο Ε.Σ.Υ.Φ. και μαζί ο γεωργικός κόσμος της Ελλάδος απευθύνει έκκληση στην ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας να αναθεωρήσουν τη στάση τους κατά τις επόμενες διεργασίες προώθησης της σχετικής οδηγίας.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website