ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Κι άλλη προσπάθεια του Γ.Γκλαβάκη για τη συνέχιση των επιδοτήσεων του καπνού μέχρι το 2013
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 15 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Κι άλλη προσπάθεια του Γ.Γκλαβάκη για τη συνέχιση των επιδοτήσεων του καπνού μέχρι το 2013 Εκτύπωση E-mail
15 04 2008

Με την ευκαιρία της συζήτησης στο Ε. Κοινοβούλιο της πρότασης για την παράταση της χρηματοδότησης του Ταμείου Καπνού για δύο ακόμη χρονιές, ώστε να συνεχιστούν οι δράσεις ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες που έχει το κάπνισμα για την υγεία, ο ευρωβουλευτής Ι. Γκλαβάκης κατέθεσε τρεις τροπολογίες. Στόχος των τροπολογιών είναι να επιτευχθεί η συνέχιση του ισχύοντος καθεστώτος για τον καπνό και μετά το 2009 και να επισημανθεί η αναγκαιότητα διατήρησης της καπνοκαλλιέργειας στις περιοχές της ΕΕ που καλλιεργείται παραδοσιακά.

Ως γνωστό ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ζήτησε και ορίστηκε  σκιώδης εισηγητής στη συγκεκριμένη έκθεση, για να μπορέσει να προασπίσει τα συμφέροντα των ελλήνων καπνοκαλλιεργητών.

Για τις συγκεκριμένες τροπολογίες ο κ. Ι. Γκλαβάκης δήλωσε ότι "πρέπει να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει εφαρμογή στους Έλληνες παραγωγούς, διότι ως γνωστόν η Ελλάδα επέλεξε το μοντέλο της ολικής αποσύνδεσης, ενώ οι παρακρατήσεις για το Ταμείο Καπνού γίνονται από τη συνδεδεμένη ενίσχυση. Εντούτοις πιστεύω ότι αν γίνουν δεκτές οι τροπολογίες που κατέθεσα, θα αποτελέσουν έναν έμμεσο τρόπο επίτευξης της επιδιωκόμενης παράτασης του καθεστώτος. Ως εκ τούτου θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό διαπραγματευτικό όπλο πίεσης και για το αίτημα επέκτασης του ισχύοντος σήμερα καθεστώτος των ενισχύσεων για τον καπνό, που όλοι επιδιώκουμε".

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας ευρωβουλευτής ήταν ο μόνος που κατέθεσε τροπολογίες για τη συγκεκριμένη έκθεση δείχνοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του για τους Έλληνες καπνοπαραγωγούς. 

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website