ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Με θέματα αλιείας συνεδρίασε το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε.
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 415 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Με θέματα αλιείας συνεδρίασε το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. Εκτύπωση E-mail
15 04 2008

 Συνεδρίασε σήμερα στο Λουξεμβούργο το Συμβούλιο των Υπουργών Γεωργίας / Αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο τη χώρα μας εκπροσώπησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέξανδρος Κοντός, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων κ. Χρήστο Αυγουλά.

 Ο Υπουργός, υποστήριξε την πρωτοβουλία για τη λήψη μέτρων για την πάταξη της παράνομης αλιείας, που αποτελεί πραγματική απειλή για τη βιωσιμότητα και την ορθολογική εκμετάλλευση των αλιευτικών πόρων, κύρια με την ενδυνάμωση του ελέγχου στις εισαγωγές αλιευτικών προϊόντων στην κοινοτική αγορά.

 Ζήτησε την αποτελεσματική και άμεση προστασία της αγοράς της χώρας μας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από εισαγωγές αλιευμάτων που έχουν αλιευθεί και κυκλοφορούν παράνομα, με στόχο την προστασία του εισοδήματος των Ελλήνων αλιέων αλλά και την ασφάλεια των καταναλωτών.

 Ο κ. Κοντός, ενημέρωσε και πάλι το Συμβούλιο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της χοιροτροφίας στη χώρα μας λόγω της αύξησης των τιμών των ζωοτροφών και ζήτησε τη λήψη κοινοτικών μέτρων που θα στηρίξουν τον τομέα αυτόν αλλά και την εσταυλισμένη κτηνοτροφία γενικότερα. 

 Ο Υπουργός, ζήτησε από το Συμβούλιο την απαγόρευση της εισαγωγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση κρέατος πουλερικών, καταγωγής τρίτων χωρών, που έχει απολυμανθεί με χημικά μέσα.

 Στο πλαίσιο του Συμβουλίου, ο Υπουργός είχε συναντήσεις με τους Επιτρόπους Μ. Fischer Boel, J. Borg και Α. Βασιλείου, για θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος αρμοδιότητάς τους. 

 Ο κ. Κοντός, συναντήθηκε επίσης και αντάλλαξε απόψεις διμερούς ενδιαφέροντος, με πολλούς ομολόγους του άλλων Κρατών / Μελών.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website