ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow ΠΑΣΟΚ : Οι θέσεις για τα αγροτικά
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 10 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
ΠΑΣΟΚ : Οι θέσεις για τα αγροτικά Εκτύπωση E-mail
01 04 2008

"Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου, για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας και της νέας ΚΑΠ, για την πράσινη ανάπτυξη, για την υποστήριξη του επαγγελματία και του νέου αγρότη με μηχανισμούς και μέσα και για την αξιοπρεπή διαβίωση του απόμαχου της εργασίας, αποτελεί ένα νέο σύμφωνο εμπιστοσύνης που οικοδομεί μαζί με τους Έλληνες αγρότες".

Αυτό υπογραμμίζεται στην απόφαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για τα αγροτικά, το οποίο υπό τη νέα του σύνθεση συνεδρίασε στη Λάρισα εξετάζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο οι Έλληνες αγρότες.

Σύμφωνα με το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτή την περίοδο στην ελληνική ύπαιθρο επικρατούν :

• Συνθήκες απόγνωσης, καθώς είναι εμφανής η απουσία μιας ολοκληρωμένης και οραματικής πρότασης από την πλευρά της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα οι αγρότες μόνοι και αβοήθητοι να βιώνουν τα προβλήματά τους χωρίς προσανατολισμό και καθοδήγηση, χωρίς υποστηρικτικούς μηχανισμούς.
• Αλματώδης αύξηση του κόστους παραγωγής και καθήλωση των τιμών παραγωγής, που οδηγεί σε δραματική μείωση του αγροτικού εισοδήματος και στην εγκατάλειψη των καλλιεργειών.
• Πλήρης απουσία ελεγκτικών μηχανισμών, με αποτέλεσμα τα μεγάλα συμφέροντα και τα γνωστά καρτέλ να αφαιρούν από τον αγρότη την προστιθέμενη αξία του προϊόντος του και από τον καταναλωτή το πενιχρό εισόδημά του.
• Εγκληματική καθυστέρηση στην διαχείριση των υδάτινων πόρων, με αποτέλεσμα να οξύνονται τα περιβαλλοντικά προβλήματα και να δοκιμάζεται η αγροτική παραγωγή.

"Το ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε το πολιτικό του συμβούλιο, με αίσθηση ευθύνης απέναντι στην ελληνική ύπαιθρο και στους Έλληνες αγρότες,  θα εντείνει την παρουσία του στον αγροτικό κόσμο, προκειμένου να αγωνιστεί μαζί του για το δικαίωμα επιβίωσης και για τις δυνατότητες του να ζήσει και να ευημερήσει στον τόπο του".

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website