ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Κιλτίδης: Δασικοί χάρτες σε Αττική και Χαλκιδική
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 16 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Κιλτίδης: Δασικοί χάρτες σε Αττική και Χαλκιδική Εκτύπωση E-mail
06 03 2008
Κιλτίδης: Δασικοί χάρτες σε Αττική και Χαλκιδική
Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς, ώστε μέσα από εθνικούς πόρους να ολοκληρωθούν οι δασικοί χάρτες σε Αττική και Χαλκιδική, αλλά και να εντάξει τη δασική χαρτογράφηση στο πρόγραμμα ψηφιακής σύγκλισης της ΕΕ, επεσήμανε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης.
 
Ενημερώνοντας την επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής σχετικά με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης στο τομέα αυτό,ο κ.Κιλτίδης έκανε λόγο για «ερημοποίηση των δασικών υπηρεσιών» και για «δραματική υποχώρηση της δασικής πολιτικής τα τελευταία 25 χρόνια".
 
Ο κ.Κιλτίδης καυτηρίασε την ανυπαρξία δασικών χαρτών,τονίζοντας ότι από το 1996 που υπήρξε μια προσπάθεια χαρτογράφησης,έμεινε στα συρτάρια μέχρι το 2003, χωρίς να γίνει ούτε μία ανάρτιση,ενώ σημείωσε ότι η Δασοπυρόσβεση φορτώθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς να υπάρχει νωρίτερα καμία προετοιμασία.
 
«Από τη δασική υπηρεσία απουσιάζει ένα ποσοστό της τάξεως του 60% των στελεχών που θα έπρεπε να υπάρχει για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες που υπάρχουν»,τόνισε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,ενώ αναφερόμενος στις τεχνητές αναδασώσεις των καμένων εκτάσεων επεσήμανε ότι «υπολείπονται δραματικά».
 
Ο Κώστας Κιλτίδης καυτηρίασε την πολιτική του του ΠΑΣΟΚ στα θέματα περιβάλλοντος και την κατάργηση επί κυβερνήσεων του της Γενικής Γραμματείας Δασών, ενώ χαρακτήρισε «φωτεινό διάλλειμα τη διετία 1991-1993», γιατί, όπως είπε, «τότε υπήρξε ένα σχεδιασμός που υλοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό».
 
Ο υφυπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Χηνοφώτης επεσήμανε ότι για το σωστό σχεδιασμό αντιπυρικής προστασίας είναι η καλύτερη συνεργασία των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων και η συμμετοχή και δραστηροποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 
Ερωτηθείς σχετικά,ο Π. Χηνοφώτης ανέφερε ότι ο φετινός σχεδιασμός προβλέπει την χρησιμοποίηση όλων των αεροπυροσβεστικών μέσων που διαθέτει η χώρα καθώς και εκμίσθωση πυροσβεστικών αεροπλάνων από άλλες χώρες.
 
Τέλος, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αθανάσιος Κοντοκώστας επεσήμανε ότι φέτος το Σώμα θα έχει αυξημένη δύναμη, καθώς θα έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις 1070 προσλήψεις πυροσβεστών, ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί κι ο αριθμός των εποχιακών υπαλλήλων με την επιμήκυνση του χρόνου απασχόλησης τους.
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website