ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Κ.ΚΙΛΤΙΔΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 470 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Κ.ΚΙΛΤΙΔΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Εκτύπωση E-mail
18 02 2008
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Συμβούλιο των Υπουργών Γεωργίας - Αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συνεδρίασε σήμερα στις Βρυξέλλες.

    Κατά τη συζήτηση της ανακοίνωσης της Επιτροπής για τον έλεγχο Υγείας (Health Check), της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής , ο κ. Υφυπουργός επεσήμανε την ανάγκη της διατήρησης επαρκών χρηματοοικονομικών πόρων και παράλληλα της μη μεταφοράς τους, από τον πρώτο στον δεύτερο Πυλώνα, προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματική στήριξη των Ελλήνων αγροτών.

    Ο κ. Κιλτίδης, επέμεινε στη διατήρηση των επιλογών μας για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένες με τη διαρθρωτική δομή της ελληνικής γεωργίας και απέρριψε την αύξηση των κατωτάτων ορίων, όσον αφορά τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις για χορήγηση των άμεσων ενισχύσεων.

    Επίσης, ζήτησε την εφαρμογή διορθωτικών παρεμβάσεων για τομείς και περιοχές παραγωγής, με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών μας και την αποτροπή κινδύνων εγκατάλειψης ή υποβάθμισής τους.

    Η ελληνική πλευρά επαναλαμβάνοντας στο Συμβούλιο τη θέση της Κυβέρνησης, για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς, απέρριψε πρόταση της Επιτροπής (στο πλαίσιο της επιτροπολογίας) για έγκριση και διάθεση στην αγορά, γενετικά τροποποιημένων υβριδίων αραβοσίτου και γενετικά τροποποιημένης πατάτας.

    Κατά τη συζήτηση του θέματος της ξηρασίας ο κ. Υφυπουργός τόνισε τις δυσμενείς επιπτώσεις που υφίσταται η ελληνική γεωργική παραγωγή από την παρατεταμένη ξηρασία που πλήττει τη χώρα μας κατά τα τελευταία έτη και ζήτησε από το Συμβούλιο την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος, με την ταυτόχρονη διασφάλιση για τον σκοπό αναγκαίων κοινοτικών πόρων.

    Σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, ο κ. Κιλτίδης υποστήριξε στο Συμβούλιο ότι η ελληνική πλευρά δε θα αποδεχθεί την οποιαδήποτε παραχώρηση στο γεωργικό τομέα, η οποία θα θίγει την Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τα συμφέροντα των Ελλήνων παραγωγών.
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website