ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Για παραγκωνισμό διαμαρτύρεται το ΓΕΩΤΕΕ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 27 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Για παραγκωνισμό διαμαρτύρεται το ΓΕΩΤΕΕ Εκτύπωση E-mail
18 02 2008

Για περιθωριοποίηση του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ), που είναι ο θεσμοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας σε θέματα που αφορούν την αγροτική πολιτική της χώρας, κάνει λόγο σε επιστολή του που απέστειλε στον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Παπαβασιλείου.

Το ΓΕΩΤΕΕ εκπροσωπώντας τους 30.000 γεωτεχνικούς της χώρας (γεωπόνους, κτηνιάτρους, δασολόγους, ιχθυολόγους, γεωλόγους), με βάση τα όσα ενδεικτικά επισημαίνει στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, δεν έχει:

• κληθεί να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση για την κατάρτιση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

• λάβει ακόμα γνώση του νομοσχεδίου για την κτηνοτροφία, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή.

• περιλήφθηκε στους φορείς που έλαβαν μέρος στη σύσκεψη για τη χάραξη μέσο-μακροπρόθεσμης πολιτικής και εθνικής στρατηγικής στον αμπελοοινικό τομέα.

• συναντήθηκε, παρά τα επανειλημμένα αιτήματά του, με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά την ανάληψη των καθηκόντων της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, γνωρίζοντας ότι τα ζητήματα της αγροτικής ανάπτυξης, της ανασυγκρότησης της υπαίθρου και της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου του αγροτικού πληθυσμού της χώρας μας αποτελούν μία από τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης, πιστεύοντας ότι για την επίτευξη των παραπάνω στόχων απαιτείται η συστράτευση όλων των θεσμοθετημένων φορέων και θεωρώντας όχι απλώς επιβεβλημένη, αλλά και αναγκαία την ουσιαστική και ευρεία συνεργασία του ΥΠΑΑ&Τ με το ΓΕΩΤΕΕ, ζητά, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, την άμεση παρέμβασή σας προς άρση του σημερινού αδιεξόδου, καταλήγει η επιστολή του προέδρου του ΓΕΩΤΕΕ προς τον κ. Καραμανλή.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website