ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Παράταση θητείας, μέσω ενστάσεων, στο ΓΕΩΤΕΕ
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 14 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Παράταση θητείας, μέσω ενστάσεων, στο ΓΕΩΤΕΕ Εκτύπωση E-mail
08 02 2008

Κατά του κύρους των εκλογών του ΓΕΩΤΕΕ της 2ας Δεκεμβρίου 2007, έχουν κατατεθεί τρεις (3) ενστάσεις, όπως παρακάτω:

1) Από τον κ. Γεώργιο Λώλο, γεωπόνο, υποψήφιο για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με την παράταξη της «ΔΑΚΕ-ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ». Η ένσταση στρέφεται κατά των αποτελεσμάτων της παράταξής του για το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου και αφορά τα Εκλογικά Τμήματα Σερρών και Δράμας, για τα οποία ζητά ακύρωση των αποτελεσμάτων και επανάληψη των εκλογών.

2) Από τους κ.κ. Χρήστο Ρώσσιο, Δημήτριο Χαμπίδη, Ανδρέα Κασσαράκη, Αικατερίνη Κομψοπούλου-Τσαρουχά, Αθανάσιο Δημάκη, Ηλία Αποστολίδη και Νικόλαο Στουπή, υποψηφίους των παρατάξεων «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» και «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ». Με την ένσταση ζητούν να ακυρωθούν οι εκλογές της 2ας-12-2007 όσον αφορά την ανάδειξη των κεντρικών οργάνων διοικήσεως του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., ήτοι Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων των Κλάδων.

3) Από τους κ.κ. Ηλία Κάνταρο, Δημήτριο Καρακώστα, Δημήτριο Κούμα, Γεώργιο Παπανικολάου, Έλενα Μαγείρου και Βασίλειο Τσατήρη, υποψηφίους της παράταξης «ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ». Με την ένσταση ζητούν να ακυρωθούν οι εκλογές της 2ας-12-2007 για την ανάδειξη των κεντρικών οργάνων διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και ειδικότερα του Διοικητικού Συμβουλίου, Διοικουσών Επιτροπών των Παραρτημάτων και Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων των Κλάδων.

Οι ενστάσεις έχουν ήδη διαβιβαστεί από την υπηρεσία του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο θα πρέπει, σύμφωνα με το νόμο, να προχωρήσει άμεσα, το αργότερο εντός είκοσι ημερών, στον ορισμό δικασίμου για την εκδίκασή τους. Πέραν τούτου, καμιά άλλη εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει για το πότε χρονικά θα οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών του Επιμελητηρίου. Γεγονός είναι ότι, με βάση το ότι οι ενιστάμενοι στρέφονται κατά του κύρους των αποτελεσμάτων που αφορούν το σύνολο των οργάνων του Επιμελητηρίου, καμιά διαδικασία εγκατάστασης νέου οργάνου δεν μπορεί να προχωρήσει (ούτε δηλαδή του Δ.Σ., αλλά ούτε και κάποιας από τις Δ.Ε.) πριν την έκδοση της απόφασης του Πρωτοδικείου επί των ενστάσεων που προαναφέρθηκαν.

Για το θέμα, ο φερόμενος -
με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα - ως εκλεγμένος στο Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ κ. Χ.Μέγκλας, δήλωσε:

"
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ,ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΜΕΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ 24%.

ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ "ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ" (ΑΠΟ 1 ΣΕ 4 ΕΔΡΕΣ) ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2003.

ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΜΠΟΡΟΥΝ"ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ".

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website