ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Ο Ε.ΣΥ.Φ. στην 22η Έκθεση Agrotica
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 11 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Ο Ε.ΣΥ.Φ. στην 22η Έκθεση Agrotica Εκτύπωση E-mail
07 02 2008

Ο Ε.ΣΥ.Φ. στην 22η Έκθεση Agrotica 

Ξεκίνησε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου η 22η Έκθεση Agrotica, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας (Ε.ΣΥ.Φ.).

Στο περίπτερο του Ε.ΣΥ.Φ. (περίπτερο 2 – stand 41,42,44) οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα «Πρωτοβουλία για την ασφαλή χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων» όσον αφορά στα κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας του αγρότη κατά τη χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων μέσω επίδειξης, προβολής ενημερωτικού/ εκπαιδευτικού DVD και διανομής ενημερωτικών εντύπων.

Στην έκθεση παρουσιάζεται επίσης η νέα βαμβακερή φόρμα με αδιάβροχο φινίρισμα που αναπτύχθηκε με στόχο τόσο την κατάλληλη προστασία των αγροτών, όσο και την παροχή άνεσης κατά το ψεκασμό. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το ψεκαστικό μηχάνημα Fumicar, το οποίο ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι μειώνει την έκθεση του χρήστη στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα επτά (7) έως δέκα (10) φορές συγκριτικά με το κλασσικό πιστόλι ψεκασμού.

Να σημειωθεί ότι οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι για τις καθημερινές και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο έως τις 20:00, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website