ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Εγκαινιάζεται σήμερα η 22η Agrotica 2008
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 22 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Εγκαινιάζεται σήμερα η 22η Agrotica 2008 Εκτύπωση E-mail
06 02 2008

Δορυφορική" θα είναι η φετινή 22η διεθνής γεωργική έκθεση AGROTICA της HELEXPO, καθώς εκτός από τους 1.686 εκθέτες της από 39 χώρες, θα φέρει στη Θεσσαλονίκη και γεωργικά μηχανήματα αυτόματης οδήγησης μέσω... δορυφόρου.

Η 22η διεθνής έκθεση αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων Agrotica 2008, ανοίγει τις πύλες της  σήμερα (6/2/2008) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη με τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέκο Κοντό.

Η Agrotica 2008 διοργανώνεται από τη HELEXPO A.E. με την υποστήριξη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της  Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδα και του Συνδέσμου Εισαγωγέων – Αντιπροσώπων Γεωργικών Μηχανημάτων.
 
Στην έκθεση μετέχουν συνολικά 1.686 εκθέτες από την Ελλάδα και άλλες 38 χώρες (Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ινδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδά, Κίνα, Κορέα, Κροατία, Κύπρο, Λευκορωσία, Μ. Βρετανία, Μονακό, Μαλαισία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σρι Λάνκα, Σουηδία, Ταϊβάν, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία).

Στην τελετή των εγκαινίων αναμένεται να παραστούν οι υπουργοί Γεωργίας της Βουλγαρίας κ. Nihat Kabil, της Σερβίας κ. Slobodan Milosavijevic, καθώς επίσης και αντιπροσωπεία του ρουμανικού υπουργείου Γεωργίας.

Τη  φετινή AGROTICA θα επισκεφθούν επιχειρηματικές αποστολές απο 24 χώρες , ενώ θα γίνουν  περιβαλλοντικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη διεξαγωγή του 2ου διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Κλιματικές Αλλαγές και Γεωργία», επιδείξεις ξυλογλυπτικής με αλυσοπρίονα και διαγωνισμοί χορτοκοπτικών μηχανών.

Το ωράριο λειτουργίας της 22ης Agrotica είναι για τις καθημερινές και την Κυριακή από 10:00 έως 19:00 και για το Σάββατο από 10:00 έως 20:00.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website