ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Το Έδαφος και το Νερό προτεραιότητες της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 14 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Το Έδαφος και το Νερό προτεραιότητες της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών Εκτύπωση E-mail
31 01 2008

Το Έδαφος και το Νερό προτεραιότητες της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών

Στο σύνολο των 14 υδατικών διαμερισμάτων της χώρας αρδεύονται περίπου 13.200.000 στρέμματα που απαιτούν διαθέσιμες ποσότητες επιφανειακών και υπόγειων νερών άρδευσης περίπου 7.500 εκατ. m3. Στη περίμετρο ενός συλλογικού αρδευτικού δικτύου απαιτείται να γίνεται ορθολογική χρήση των υδατικών πόρων, ιδιαίτερα στον αγροτικό τομέα, στον οποίο καταναλώνεται το 86% των διαθέσιμων υδατικών αποθεμάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί η αειφορία του φυσικού πόρου, του νερού.

Στην ημερίδα με θέμα: Έδαφος – Νερό, Νέοι Αγρότες που οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών το Σάββατο, 9 Φεβ 2008, στις 11.00, στο περίπτερο 11, αίθουσα CORONA, στην AGROTICA, έχει προσκληθεί να εισηγηθεί την «Ορθολογική χρήση του αρδευτικού νερού στα συλλογικά αρδευτικά δίκτυα» ο κ Ε.Σταυρινός, στέλεχος Σχεδιασμού Εγγειοβελτιωτικών Έργων του ΥΑΑ&Τ.

Ο καθ Γ.Σούλιος (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Τμήμα Γεωλογίας) θα εισηγηθεί για τον τεχνητό εμπλουτισμό υδροφόρων στρωμάτων και ο κ. Χ.Τσαντήλας (ΕΘΙΑΓΕ- Ινστιτούτο Χαρτογράφησης & Ταξινόμησης Εδαφών) θα παρουσιάσει τις λειτουργίες του εδάφους στη γεωργική παραγωγή.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών και τα προεδρεία των Ενώσεων Νέων Αγροτών, στις 17.00, στην αίθουσα CORONA (περίπτερο 11), θα συζητήσουν και θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για το 2008.

Εξ άλλου στην σύσταση Ένωσης Νέων Αγροτών Καβάλας θα προχωρήσουν νέοι αγρότες από τον νομό Καβάλας, την Πέμπτη, 31-1-2008, στην Πετροπηγή Καβάλας (Πληροφορίες Χρήστος Τζώτζος, 6944988691).

Την Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, στις 20.00 στην Μεσοκώμη Σερρών η Ένωση Νέων Αγροτών Σερρών έκοψε την βασιλόπιττα με φίλους και ανάμεσα τους οι:

κας Μ.Κόλια-Τσαρουχά (βουλευτής), κ. Β.Κετσεντζής, Π.Τατούδης, Β.Τσικές (Δήμαρχοι), κ. Ε.Ρομπότας & Ε.Καλαθάς (αντινομάρχες), κ. Γ.Χ¨Ηλιάδης (Συνεταιριστική Τράπεζα), κ ¶.Δρογαλάς (Επιμελητήριο Σερρών), Μ.Τόκος, Γ.Παπαδόπουλος, Π.Γκιοργκίνης, Ε.Μιχαηλίδου Ο.Γαβρανίδης, Σ.Μακρίδης, εκπροσώπων φορέων και βέβαια νέοι αγρότες.

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών προσκαλεί όλους στις 9 Φεβ 2008, στις 11.00, στην αίθουσα Corona, μέσα στην AGROTICA στην Θεσσαλονίκη.

 

Για την καταγραφή Δημήτρης Μιχαηλίδης 6998282382

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website