ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Ενιαία ενίσχυση 2007 : Εξοφλούνται και οι τελευταίοι αγρότες-δικαιούχοι
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 45 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Ενιαία ενίσχυση 2007 : Εξοφλούνται και οι τελευταίοι αγρότες-δικαιούχοι Εκτύπωση E-mail
28 01 2008
Ενιαία ενίσχυση 2007 : Εξοφλούνται και οι τελευταίοι αγρότες-δικαιούχοι

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου έθεσε η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις Ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών, προκειμένου να προωθήσουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τις διορθώσεις των στοιχείων των αγροτών, που δεν έχουν πληρωθεί ή έχουν πάρει μέρος μόνο της ενιαίας ενίσχυσης της νέας ΚΑΠ του 2007, ώστε να εξοφληθούν και οι αγρότες αυτοί.

Με επιστολή που απέστειλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκιαδάς στην ΠΑΣΕΓΕΣ και τις ΕΑΣ, τους ζητεί μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου να έχουν διαβιβάσει στις περιφερειακές διευθύνσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ όλα τα αρχεία με τις διορθώσεις στοιχείων των αγροτών, όπου υπήρχαν παραλείψεις ή λάθη, προκειμένου να εισαχθούν έγκαιρα στη βάση δεδομένων του Οργανισμού και να ξεκινήσει η καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης του 2007 και στους αγρότες αυτούς.

 Μετά την καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης του 2007 στη συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών (τον περασμένο Δεκέμβριο), ο ΟΠΕΚΕΠΕ απέστειλε στις ΕΑΣ τα ονομαστικά στοιχεία των δικαιούχων αγροτών, όπου υπήρχαν λάθη ή παραλείψεις και για το λόγο αυτό δεν πληρώθηκαν ή τους καταβλήθηκε μέρος μόνο της ενιαίας ενίσχυσης, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και οι αναγκαίες διοικητικές πράξεις.

 Τώρα, καλούνται οι Ενώσεις να στείλουν τα στοιχεία στον ΟΠΕΚΕΠΕ το αργότερο μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, γιατί όπως τονίζεται στην επιστολή του κ. Σκιαδά, πέραν της προθεσμίας αυτής δεν θα γίνει δεκτή καμία άλλη διόρθωση, αφού οι διοικητικές πράξεις πρέπει να εισαχθούν έγκαιρα στη βάση δεδομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ, για να ξεκινήσουν οι πληρωμές.

 Aλλωστε από το Μάρτιο θα ξεκινήσει η φετινή διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων των αγροτών για την είσπραξη της ενιαίας ενίσχυσης του 2008.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website