ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Πρωτοβουλία για το έδαφος αναλαμβάνει η Π.E.N.A.
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 17 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Πρωτοβουλία για το έδαφος αναλαμβάνει η Π.E.N.A. Εκτύπωση E-mail
25 01 2008

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική (κανονισμός 1782/2003) προβλέπει ότι οι γεωργοί-φροντιστές της γης, οφείλουν να εφαρμόζουν ορισμένες απαιτήσεις διαχείρισης, όσον αφορά στις γεωργικές και περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το Σάββατο, 9 Φεβ 2008, στις 11.00, στο περίπτερο 11, αίθουσα CORONA, στην AGROTICA, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Έδαφος – Νερό, Νέοι Αγρότες. Οι εδαφικοί πόροι είναι από τις σημαντικότερες παραμέτρους της αγροτικής εκμετάλλευσης και οι Νέοι Αγρότες ενδιαφέρονται πάρα πολύ για την κατάλληλη διαχείρισή τους.

Στην ημερίδα της 9/2/2008 ο κ. Χρίστος Τσαντήλας (ΕΘΙΑΓΕ- Ινστιτούτο Χαρτογράφησης & Ταξινόμησης Εδαφών) θα παρουσιάσει τις λειτουργίες και το ρόλο του εδάφους στη γεωργική παραγωγή και τις βασικές αρχές-γεωργικές πρακτικές που πρέπει να διέπουν τη διαχείριση του στα πλαίσια της ΚΑΠ. Οι γεωργικές αυτές πρακτικές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εδαφοκάλυψη, τη διαχείριση των φυτικών υπολειμμάτων, την κατάλληλη χρήση των γεωργικών μηχανημάτων, την εφαρμογή κατάλληλων αμειψισπορών κλπ.

Ο καθηγητής Γεώργιος Σούλιος (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Γεωλογίας) θα εισηγηθεί για τον τεχνητό εμπλουτισμό υδροφόρων στρωμάτων και την εφαρμογή του στην Ελλάδα και ο κ. Ελευθέριος Σταυρινός (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Δ/ση Σχεδιασμού Εγγειοβελτιωτικών Έργων & Αξιοποίησης Εδαφικών & Υδάτινων Πόρων) θα μιλήσει για την ορθολογική άρδευση στην περίμετρο συλλογικού αρδευτικού δικτύου.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών και τα προεδρεία των Ενώσεων Νέων Αγροτών, στις 17.00, στην αίθουσα CORONA (περίπτερο 11), θα συζητήσουν και θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για το 2008.

Με τα μάτια στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών η Ένωση Νέων Αγροτών Σερρών καλεί τα μέλη και τους φίλους την Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, στις 20.00 στην Μεσοκώμη (Ν.Σκοπός Σερρών) και η Ένωση Νέων Αγροτών Αχαΐας ξεκινά την νέα χρονιά την Δευτέρα, 4 Φεβ 2008, στις 20.00, στο Πολ.Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» Δήμου Δύμης (Αχαΐα).

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών προσκαλεί όλους το Σάββατο, 9 Φεβ 2008, στις 11.00, στην αίθουσα CORONA (περίπτερο 11) μέσα στην AGROTICA στην Θεσσαλονίκη.

Για την καταγραφή Δημήτρης Μιχαηλίδης 6998282382

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website