ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Επιμόρφωση κτηνοτρόφων μέσω δορυφορικής ζεύξης
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 18 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Επιμόρφωση κτηνοτρόφων μέσω δορυφορικής ζεύξης Εκτύπωση E-mail
24 01 2008

Σεμινάριο επιμόρφωσης κτηνοτρόφων μέσω της δορυφορικής ζεύξης, σε θέματα ζωονόσων και μέτρων πρόληψης και προστασίας οργανώθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα, Γερακίου στο Καστέλλι Ηρακλείου. Στο σεμινάριο μίλησε η κα Ευτυχία Ξυλούρη - Φραγκιαδάκη, Κτηνίατρος - Υγιεινολόγος από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η καινοτομία του σεμιναρίου έγκειται στο γεγονός ότι υλοποιήθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο οποίος είναι συνδεμένος με ευρυζωνικό δίκτυο μέσω δορυφόρου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γερακίου.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου αυτού πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές τηλεδιασκέψεις, μέσω της δορυφορικής ζεύξης η οποία έχει εγκατασταθεί από το πρόγραμμα RURAL WINGS στο οποίο συμμετέχει και η Αναπτυξιακή Καστελλίου σε συνεργασία με τη Forthnet.

Στις 6 Δεκεμβρίου παραγωγοί της περιοχής Γερακίου μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν στο πανευρωπαϊκό συνέδριο για τα παραδοσιακά τυριά της Ευρώπης (T CHEESE NET) το οποίο έγινε στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του ΕΘΙΑΓΕ. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και μέσω του κυκλώματος ζεύξης οι παρόντες παραγωγοί από το Γεράκι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Υφυπουργό Γεωργίας κ. Κιλτίδη όπου του παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στην ευρύτερη περιοχή.

Με τη συμβολή του προγράμματος RURAL WINGS δημιουργήθηκαν σύγχρονες υποδομές παροχής ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου στην περιοχή του οικισμού, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε αρχεία και βιβλιοθήκες (που δημιουργούνται στο πλαίσιο του προγράμματος) από όλους τους κατοίκους και κυρίως τους κτηνοτρόφους και πολύ περισσότερο δίνεται η δυνατότητα να έχουν άμεση επαφή με επιστημονικό προσωπικό των αρμοδίων Ινστιτούτων και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν.

Αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι η συμμετοχή των κτηνοτρόφων της περιοχής Γερακίου είναι σημαντική, γεγονός το οποίο δημιουργεί τις προϋποθέσεις περαιτέρω συνέχειας λειτουργίας του χώρου και την ανάγκη για διαρκή ενημέρωση, επικοινωνία και επιμόρφωση των κτηνοτρόφων.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website