ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Ξεκινά η υποβολή στις ΕΑΣ των αιτήσεων εξισωτικής αποζημίωσης
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 48 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Ξεκινά η υποβολή στις ΕΑΣ των αιτήσεων εξισωτικής αποζημίωσης Εκτύπωση E-mail
23 01 2008

Ξεκινά από αύριο (23/1) η υποβολή από τους αγρότες, που δραστηριοποιούνται στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές της χώρας, των δηλώσεων-αιτήσεων για την είσπραξη της κοινοτικής εξισωτικής αποζημίωσης του 2007. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει – μετά την παράταση που δόθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – στις 15 Φεβρουαρίου. Η διεκπεραίωση του έργου ανατέθηκε από το υπουργείο στην ΠΑΣΕΓΕΣ και τις Ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών μέλη της.

Με βάση την εγκύκλιο που εξέδωσε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γιάννη Καρατζόγλου, η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων για την είσπραξη της κοινοτικής εξισωτικής αποζημίωσης του 2007 από τους αγρότες των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της χώρας παρατάθηκε μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στις κατά τόπους Ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών, στις οποίες και ανατέθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το έργο της συλλογής και ηλεκτρονικής καταχώρησής τους.
Όπως έχει γνωστοποιήσει η διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, οι ΕΑΣ θα εισπράττουν από τους αγρότες το ποσό των 11,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ανά αίτηση για τη συλλογή και ηλεκτρονική καταχώρηση των αιτήσεών τους.
Στην εγκύκλιο του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ καθορίζονται οι δικαιούχοι, οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν και οι δεσμεύσεις που πρέπει να αναλάβουν, καθώς και οι λεπτομέρειες για την υποβολή των αιτήσεων είσπραξης της κοινοτικής εξισωτικής αποζημίωσης του 2007.
Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
http://www.opekepe.gr/doc/egkuklios_exisotikis_2007.doc

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website