ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow O Aλ. Κοντός ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για όλα τα τρέχοντα θέματα του αγροτικό τομέα
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 5 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
O Aλ. Κοντός ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για όλα τα τρέχοντα θέματα του αγροτικό τομέα Εκτύπωση E-mail
16 01 2008

         Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αλέξανδρος Κοντός μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013,  που έχει σχέση με την ανάπτυξη των υποδομών στον αγροτικό τομέα. Ένα πρόγραμμα που εγκρίθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ΕΕ. Είναι το δεύτερο πρόγραμμα που εγκρίνεται στην Ε.Ε, από όλες τις χώρες της Ένωσης. Το ύψος του είναι 6 δις. ευρώ. Κύριες δράσεις του είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, οι αναδασμοί, ο εμπλουτισμός του δασικού πλούτου της χώρας και βέβαια η τόνωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού αγροτικού τομέα.

Ξεκινήσαμε, ήδη, τον προγραμματισμό των έργων έτσι ώστε να αξιοποιηθούν γρήγορα και με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, τόσο οι πιστώσεις της ΕΕ όσο και οι πόροι του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Με το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 αλλάζουμε τις υποδομές στον αγροτικό τομέα της χώρας μας τονώνοντας την ανταγωνιστικότητα της αγροτικής μας οικονομίας.

Επίσης, τον ενημέρωσα για την πρόσφατη πολιτική συμφωνία που είχαμε στην Ε.Ε όσον αφορά τη μεταρρύθμιση του αμπελοοινικού τομέα. Μια μεταρρύθμιση που κρίθηκε πολύ θετική από τους εκπροσώπους του κλάδου. Μια μεταρρύθμιση η οποία βάζει τις βάσεις για την ουσιαστική ανάπτυξη του αμπελοοινικού τομέα στον τόπο μας. Θεωρούμε ότι με βάση τη μεταρρύθμιση αυτή, η πολιτική που εφαρμόζουμε θα στηρίξει αποτελεσματικότερα τους Έλληνες αμπελουργούς και γενικότερα θα κάνει πολύ πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό κρασί.

Πέραν αυτών τον ενημέρωσα για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα της χώρας μας».

Τελευταία ενημέρωση: ( 16 01 2008 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website