ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow O Κ. Σκιαδάς σχετικά με τη μη πληρωμή συγκεκριμένου αριθμού αγροτών - μελών της ΕΑΣ Ροδόπης
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 8 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
O Κ. Σκιαδάς σχετικά με τη μη πληρωμή συγκεκριμένου αριθμού αγροτών - μελών της ΕΑΣ Ροδόπης Εκτύπωση E-mail
08 01 2008

Σχετικά με το θέμα της μη πληρωμής συγκεκριμένου αριθμού αγροτών-μελών της ΕΑΣ Ροδόπης των κοινοτικών επιδοτήσεων στα πλαίσια της ενιαίας ενίσχυσης για το έτος 2007 ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκιαδάς ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Στο Νομό Ροδόπης από ένα σύνολο 16.648 δικαιούχων αγροτών πληρώθηκαν 14.489 και δεν πληρώθηκαν αιτιολογημένα 2.159. Η πληρωμή έγινε με αντικειμενικές και διαφανείς διαδικασίες ίσης μεταχείρισης όλων των αγροτών.

Οι συγκεκριμένοι 2159 δικαιούχοι δεν ήταν δυνατόν να πληρωθούν διότι στην αίτηση ενεργοποίησης ατομικών δικαιωμάτων τους έτους 2007 με αποκλειστική ευθύνη της ΕΑΣ Ροδόπης δεν ετηρείτο η υποχρέωση της δεκάμηνης διατήρησης σε μέρος ή το σύνολό των αγροτεμαχίων που έχουν δηλωθεί.

Το πρόβλημα αυτό αφορά αποκλειστικά τα ενοικιαζόμενα αγροτεμάχια και την ορθή καταχώρηση στη βάση δεδομένων του Οργανισμού Πληρωμών της ημερομηνίας έναρξης ενοικίασης η οποία δεν μπορεί να είναι μεταγενέστερη της 30/4/2007.

Η ΕΑΣ Ροδόπης καλείται άμεσα όπως ανταποκριθεί στις αναγκαίες διορθώσεις για να υπάρξει δυνατότητα ταχύτατης πληρωμής των δικαιούχων.

Τέλος επισημαίνεται ότι εφεξής όποια ΕΑΣ δεν ανταποκρίνεται στις προβλέψεις με βάση την κοινοτική και εθνική νομοθεσία θα τίθεται εκτός του συστήματος υποδοχής – συμπλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων καταβολής των κοινοτικών επιδοτήσεων.

All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website